Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkoop bij Inschr.
Echternachstraat 45 in 'S-Hertogenbosch 5224 TA

Echternachstraat 45

5224 TA 's-Hertogenbosch

Omschrijving

OPENBARE EXECUTORIALE VERKOOP
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)

op 23 januari 2019 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur,

via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (nationalevastgoedveiling.nl)

ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal. B.V.

het woonhuis met tuin en verder...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1968 Woonoppervlakte 123 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

OPENBARE EXECUTORIALE VERKOOP
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)

op 23 januari 2019 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur,

via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (nationalevastgoedveiling.nl)

ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal. B.V.

het woonhuis met tuin en verder toebehoren gelegen te 5224 TA 'S-HERTOGENBOSCH , Echternachstraat 45 , kadastraal bekend gemeente 's -Hertogenbosch , sectie K , nummer 2158 ter grootte van één are en achtendertig centiare (1 a 38 ca) ,

Er is een aantekening bij het Kadaster, woordelijk luidende:
PUBLIEKRECHTELIJKE BEPERKING Huisvestingsverordening, splitsingsvergunningstelsel, Huisvestingswet 2014
LANDELIJKE VOORZIENING
Betrokken gemeente 's-Hertogenbosch
Afkomstig uit stuk BPR0001433
Ingeschreven op 06-12-2017
Gegevens zijn conform de gemeentelijke beperkingenregistratie

De gebruikssituatie van het Registergoed is - voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de Basisregistratie Personen) - als volgt: in gebruik bij debiteur(en) en mogelijk verhuurd en/of in gebruik gegeven aan (een) derde(n).

Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding zal bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank worden ingediend. Op verzoek van de executant wordt voorts het huurbeding ingeroepen tegen alle ingeschreven entiteiten alsmede tegen alle onbekende zakelijke (onder)huurders en/of gebruikers middels het uitbrengen van een exploit. In dit exploit wordt tevens de ontruiming aangezegd. Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.

Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd. De overdrachtsbelasting bedraagt 2% over de koopsom en wordt nimmer geacht in het bod te zijn begrepen. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.

Voor rekening van koper komt:
- het notarieel honorarium;
- de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches;
- de eventuele ontruimingskosten.

De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken.

De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Tot en met 8 januari 2019 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen.

ZOALS BEKEND
dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank te overleggen, waaruit hun financiële gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van € 5.000,00.

Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen.

De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 19 februari 2019.

INFO; VEILINGNOTARIS.NL
RoX Legal B.V., Weena 220, Postbus 2560, 3000 CN Rotterdam, tel. 010 20 01 739, in behandeling bij Jiska Rob.


Nadere omschrijving van het object:

Eindwoning met berging

indeling:
Hal met meterkast en toilet, woonkamer met laminaat vloer, keuken, 1e verdieping: 3 slaapkamers en badkamer met bad en wastafel, 2e verdieping: Zolderkamer en zolder.

Aan de omschrijvingen van het object, aan de vermeldingen aangaande indeling, inhoud en oppervlaktes kan/ kunnen geen rechten worden ontleend. Hiervoor zijn met name externe bronnen geraadpleegd.
Overdracht Status Beschikbaar Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning eindwoning Bouwjaar 1968 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 123 m² Perceeloppervlakte 138 m² Inhoud 370 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 41 m² (7.5 m bij 5.5 m) Achterom Ja Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Parkeergelegenheid Garage Geen garage Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk tot goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente 's-Hertogenbosch Sectie K Perceelnummer 2158 Oppervlakte 138 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Reageer op object

Vul hier uw contactgegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.