Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Geveild
Linge 5 in Kaatsheuvel 5172 DP

Linge 5

5172 DP Kaatsheuvel

Omschrijving

OPENBARE EXECUTORIALE VERKOOP
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)

op 28 augustus 2019 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur,

via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (nationalevastgoedveiling.nl)

ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal. B.V.

Het woonhuis met ondergrond en verder...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1988 Woonoppervlakte 115 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

OPENBARE EXECUTORIALE VERKOOP
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)

op 28 augustus 2019 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur,

via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (nationalevastgoedveiling.nl)

ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal. B.V.

Het woonhuis met ondergrond en verder toebehoren, plaatselijke bekend te 5172 DP KAATSHEUVEL, Linge 5, kadastraal bekend gemeente Loon op Zand, sectie H, nummer 4066, ter grootte van twee are en eenenzeventig centiare (2 a 71 ca),

De gebruikssituatie van het Registergoed is - voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de Basisregistratie Personen) - als volgt:
in gebruik bij debiteur(en) en mogelijk verhuurd en/of in gebruik gegeven aan (een) derde(n).

Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding zal bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank worden ingediend.
Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.

Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd.
De overdrachtsbelasting bedraagt 2% over de koopsom en wordt nimmer geacht in het bod te zijn begrepen. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.

Voor rekening van koper komt:
- het notarieel honorarium;
- de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches;
- de eventuele ontruimingskosten;

De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken.

De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen.

TOT EN MET 13 AUGUSTUS 2019 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen.

ZOALS BEKEND
dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank te overleggen, waaruit hun financiële gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 15% van de koopprijs met een minimum van € 5.000,00.

Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen.

De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 8 oktober 2019.

INFO: VEILINGNOTARIS.NL
RoX Legal B.V., Weena 220, Postbus 2560, 3000 CN Rotterdam, tel. 010 20 01 714, in behandeling bij Pascal Tjon Sien KieOMSCHRIJVING VAN HET OBJECT

RUIME TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGt met garage

Indeling: hal/entree met lichte tegelvloer (doorlopend over gehele begane grond), meterkast, garderobehoek en toilet met fontein, royale woonkamer (ca. 40 m²) met gestuct plafond en spachtelputz-wandafwerking, erker aan voorzijde en deur naar achtertuin, half open keuken met inbouwspots en verzorgde hoekinrichting voorzien van inbouwkoelkast, vaatwasser, combi-magnetron, gaskookplaat en afzuigkap.

1e verdieping: overloop, ouderslaapkamer met dakkapel, vaste kastenwand en laminaatvloer, slaapkamer II met dakkapel, rolluik en vaste kastenwand, slaapkamer III, licht betegelde badkamer met ligbad, douchehoek, wastafel, toilet en rolluik.

2e verdieping: via vaste trap te bereiken open zolder verdieping (mogelijkheid tot het creëren van een extra slaapkamer) met dakraam, bergruimte achter knieschotten, was-aansluiting en opstelplaats nieuwe c.v.-installatie.

AAN de omschrijvingen van het object, aan de vermeldingen aangaande de indeling, inhoud en oppervlaktes, kunnnen geen rechten worden ontleend. Hiervoor zijn met name externe bronnen geraadpleegd.
Overdracht Status Geveild Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Bouwjaar 1988 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 115 m² Perceeloppervlakte 271 m² Externe bergruimte 18 m² Inhoud 345 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Warmwater Geiser eigendom Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 110 m² (11.0 m bij 10.0 m) Ligging hoofdtuin Noordoost Achterom Ja Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen en geen garage, voor 1 auto Voorzieningen Voorzien van elektra Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en gedeeltelijk dubbel glas Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Alarminstallatie, Rolluiken, TV kabel Kadastrale gegevens Gemeente Loon op Zand Sectie H Perceelnummer 4066 Oppervlakte 271 m²

Reageer op object

Vul hier uw contactgegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.