Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Geveild
Majoraan 14 in Oisterwijk 5061 WE

Majoraan 14

5061 WE Oisterwijk

Omschrijving

OPENBARE EXECUTORIALE VERKOOP
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)
op 11 oktober 2017 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur,
via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (nationalevastgoedveiling.nl)

t.o.v. één der notarissen van Van Heeswijk Notarissen N.V. te Rotterdam, van:

het appartementsrecht, kadastraal bekend gemeente...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1980 Woonoppervlakte 75 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Kaart

Route van naar Majoraan 14, 5061 WE Oisterwijk

Omschrijving

OPENBARE EXECUTORIALE VERKOOP
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)
op 11 oktober 2017 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur,
via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (nationalevastgoedveiling.nl)

t.o.v. één der notarissen van Van Heeswijk Notarissen N.V. te Rotterdam, van:

het appartementsrecht, kadastraal bekend gemeente Oisterwijk, sectie A, complexaanduiding 6571-A,
appartementsindex 35, omvattende:
a. het een/veertigste (1/40e) onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit een flatgebouw met veertig (40) woningen en ondergrond, plaatselijk bekend te Oisterwijk, Majoraan 2 tot en met 24 (even) en 1 tot en met 55 (oneven), kadastraal bekend gemeente Oisterwijk, sectie A, nummer 5309, groot tien aren en acht en vijftig centiaren (10a, 58 a);
b. het recht op het uitsluitend gebruik van de woning op de tweede verdieping met berging op de begane grond en verder toebehoren, plaatselijk bekend Majoraan 14, te 5061 WE Oisterwijk;

De gebruikssituatie van het Registergoed is - voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de Basisregistratie Personen) - als volgt: debiteur staat met de zijnen ingeschreven.

Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding zal bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank worden ingediend. Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.

Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd. De overdrachtsbelasting bedraagt 2% over de koopsom en wordt nimmer geacht in het bod te zijn begrepen. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.

Voor rekening van koper komt het notarieel honorarium, de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches, de eventuele ontruimingskosten en achterstallige bijdragen bij de VvE over het aan de betaaldatum voorafgaande boekjaar en het lopende boekjaar tot en met de betaaldatum .

Achterstand VvE volgens opgave van de VvE pro memorie.
Bijdrage VvE per maand/kwartaal pro memorie. Mutatiekosten pro memorie.

De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken.

De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Tot en met 26 september 2017 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen.

ZOALS BEKEND dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank te overleggen, waaruit hun financiële gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van € 5.000,00.

Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen.

De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 7 november 2017.

INFO: VEILINGNOTARIS.NL
Van Heeswijk Notarissen N.V., Weena 592, Postbus 1330, 3000 BH Rotterdam, tel. 010-22 40 900, fax 010-22 40 901, in behandeling bij mevrouw mr. M.N. Harkema-van Moergestel.


Omschrijving van het object:

DRIE- KAMER- APPARTEMENT OP DE TWEEDE VERDIEPING MET LIFT BEREIKBAAR
gesitueerd bijna naast een winkelcentrum

Indeling:

2e verdieping:
Hal met meterkast en toilet, ruimte voor de c.v. ketel met wasmachineaansluiting, woonkamer met keuken in U opstelling, de keuken met inbouwapparatuur, 2 slaapkamers en badkamer met douchecabine en wastafel- in- meubel.

Bouwjaar 1980
Woonoppervlakte 75 M2
Inhoud 210 M3

Aan de omschrijving van het object alsook aan het aantal M2 en M3 (oppervlaktes/ inhoud) kunnen geen rechten worden ontleend. Deze zijn opgenomen deels met gegevens uit externe bronnen
Overdracht Status Geveild/Verkocht bij inschrijving Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement Galerijflat Bouwjaar 1980 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 75 m² Inhoud 210 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Energie Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen TV-Kabel Ja Lift Ja
Route van naar Majoraan 14, 5061 WE Oisterwijk

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen naar uw kennissenkring!
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Reageer op object

Vul hier uw contactgegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.