Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkoop bij Inschr.
Haydnstraat 76 in Tilburg 5011 NL

Haydnstraat 76

5011 NL Tilburg

Omschrijving

OPENBARE EXECUTORIALE VERKOOP
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)

op 23 januari 2019 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur,

via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (nationalevastgoedveiling.nl)

ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal. B.V.

Het woonhuis, met ondergrond en verder...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1967 Woonoppervlakte 120 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

OPENBARE EXECUTORIALE VERKOOP
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)

op 23 januari 2019 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur,

via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (nationalevastgoedveiling.nl)

ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal. B.V.

Het woonhuis, met ondergrond en verder toebehoren, plaatselijk bekend Haydnstraat 76 te 5011 NL Tilburg, kadastraal bekend gemeente Tilburg, sectie S , nummer 4347 , groot een are en eenenveertig centiare (1 a, 41 ca) welk perceel is belast met een recht van opstal betreff ende de stadsverwarmingsleidingen ten behoeve van Enexis Netbeheer B.V. (destijds genaamd PNEM Leidingen B.V.), gevestigd te 's-Hertogenbosch.

De gebruikssituatie van het Registergoed is - voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de Basisregistratie Personen) - als volgt: debiteur staat ingeschreven en het is voorts (mogelijk) verhuurd en/of in gebruik gegeven aan een derde.

Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding zal bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank worden ingediend. Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.

Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd. De overdrachtsbelasting bedraagt 2% over de koopsom en wordt nimmer geacht in het bod te zijn begrepen. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.

Voor rekening van koper komt het notarieel honorarium, de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches en de eventuele ontruimingskosten.

De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken.

De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Tot en met 8 januari 2019 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen.

ZOALS BEKEND
dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank te overleggen, waaruit hun financiële gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder
(voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van € 5.000,00.

Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen.

De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 20 februari 2019.

INFO: VEILINGNOTARIS.NL
RoX Legal B.V., Weena 220, Postbus 2560, 3000 CN Rotterdam, tel. 010 2001 714, in behandeling bij mr. P.A.M. Tjon Sien KieOMSCHRIJVING VAN HET OBJECT

TUSSENWONING

Indeling:

Begane grond::
Hal met plavuizen vloer, meterkast, alsook de warmtemeter, toilet en woonkamer met dichte keuken.

1e verdieping:
4 slaapkamers en badkamer met douchecabine, toilet en wastafel

2e verdieping:
Zolder

Aan de omschrijving van het object, aan de foto's, zowel van de binnen- als van buitenzijde, aan de vermeldingen aangaande indeling, inhoud en oppervlaktes kan/ kunnen geen rechten worden ontleend. Hiervoor zijn met name externe bronnen geraadpleegd.
Overdracht Status Beschikbaar Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning tussenwoning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 1967 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en open ligging Indeling Woonoppervlakte 120 m² Perceeloppervlakte 141 m² Inhoud 360 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Isolatie Dubbel glas Warmwater Geiser eigendom Verwarming Blokverwarming Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 78 m² (13.0 m bij 6.0 m) Ligging hoofdtuin Zuidwest Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Dakraam Kadastrale gegevens Gemeente Tilburg Sectie S Perceelnummer 4347 Oppervlakte 141 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Reageer op object

Vul hier uw contactgegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.