Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Veiling
Molenstraat 103 in Tilburg 5014 NC

Molenstraat 103

5014 NC Tilburg

Omschrijving

OPENBARE EXECUTORIALE VERKOOP
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)
op 12 juni 2019 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur
via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling
nationalevastgoedveiling.nl

ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal B.V.

1. het woonhuis met ondergrond en verder toebehoren,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1920 Woonoppervlakte 265 m² Aantal kamers 7
Lees meer

Omschrijving

OPENBARE EXECUTORIALE VERKOOP
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)
op 12 juni 2019 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur
via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling
nationalevastgoedveiling.nl

ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal B.V.

1. het woonhuis met ondergrond en verder toebehoren, plaatselijk bekend te 5014 NC Tilburg , Molenstraat 103 , kadastraal bekend gemeente T ilburg , sectie N , nummer 12739 ter grootte van vier are en veertig centiare (4 a 40 ca);

2. garage/berging met ondergrond en verder toebehoren, plaatselijk bekend te 5014 LA Tilburg , Bisschop Sonniusstraat 14 en 16 , kadastraal bekend gemeente Tilburg , sec tie N , nummer 16919 ter grootte van negenenveertig centiare (49 ca),

De gebruikssituatie van het Registergoed is - voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de Basisregistratie Personen) - als volgt: in gebruik bij debiteur(en) en mogelijk verhuurd en/of in gebruik gegeven aan (een) derde(n).

Op verzoek van de executant wordt voorts het huurbeding ingeroepen tegen alle ingeschreven entiteiten alsmede tegen alle onbekende zakelijke (onder)huurders en/of gebruikers middels het uitbrengen van een exploit. In dit exploit wordt tevens de ontruiming aangezegd. Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.

Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd. De overdrachtsbelasting bedraagt 2% over vijftig procent (50%) van de koopsom (voor wat betreft woongedeelte) en 6% over vijftig procent (50%) van de koopsom (voor wat betreft bedrijfsruimte) en wordt nimmer geacht in het bod te zijn begrepen. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.

Voor rekening van koper komt:
- het notarieel honorarium;
- de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches; en
- de eventuele ontruimingskosten.

De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken.

De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Tot en met 28 mei 2019 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen.

ZOALS BEKEND
dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank te overleggen, waaruit hun financiële gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van € 5.000,00.

Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen.

De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 9 juli 2019.

INFO: VEILINGNOTARIS.NL
RoX Legal B.V., Weena 220, Postbus 2560, 3000 CN Rotterdam, tel. 010 20 01 712, in behandeling bij S. Tang Ali

HET BETREFT HIER EEN

Zeer ruime (1070 m3) woning met twee garages. De woning is nog niet lang geleden voorzien van een nieuwe ruime woonkeuken en luxe badkamer. De woning is gelegen op een perceel van 440 m2 en beschikt over 2 garages waarvan 1 met toegang tot achtertuin, de garages met een perceelsoppervlakte van 49 M2

Buiten:
Zeer grote achtertuin van maar liefst 25 m1 meter diep met gazon, sierbeplanting, terrassen en achterom via Molenstraat alsmede via een garage/ berging middels de Bisschop Soniusstraat. Tevens een aanwezig een separate naastgelegen garagebox gelegen aan de Bisschop Soniusstraat.

Algemeen:
Perceelsoppervlakte: 489 m2, woonoppervlakte: 267 m2, inhoud woning: 1070 m3, bouwjaar1920

AAN DE VERMELDE KENMERKEN, AAN DE FOTO'S EN AAN DE OMSCHRIJVING VAN HET OBJECT
KUNNEN GEEN RECHTEN WORDEN ONTLEEND
Met name is hiervoor gebruik gemaakt van externe bronnen
Overdracht Status Beschikbaar Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning herenhuis Type woning tussenwoning Bouwjaar 1920 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 265 m² Perceeloppervlakte 489 m² Gebouwgebonden buitenruimte 30 m² Externe bergruimte 30 m² Inhoud 1070 m³ Aantal kamers 7 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 250 m² (25.0 m bij 10.0 m) Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 2 auto(s). Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Totaal aantal 2 Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Tilburg Sectie N Perceelnummer 12739 Oppervlakte 440 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Tilburg Sectie N Perceelnummer 16919 Oppervlakte 49 m²

Reageer op object

Vul hier uw contactgegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.