Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Geveild
Ir. Kippermanstraat 44 in Tilburg 5021 SZ

Ir. Kippermanstraat 44

5021 SZ Tilburg

Omschrijving

OPENBARE EXECUTORIALE VERKOOP
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)
op 19 juni 2019 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur,
via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling
NATIONALEVASTGOEDVEILING.NL

ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal. B.V.

I. Het woonhuis met ondergrond en verder toebehoren...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2002 Woonoppervlakte 125 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

OPENBARE EXECUTORIALE VERKOOP
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)
op 19 juni 2019 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur,
via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling
NATIONALEVASTGOEDVEILING.NL

ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal. B.V.

I. Het woonhuis met ondergrond en verder toebehoren gelegen 5021 SZ TILBURG , Ir. Kippermanstraat 44 , kadastraal bekend gemeente Tilburg , sectie R , nummer 5894 , groot vierentachtig centiare (84 ca); en

II. Het appartementsrecht, kadastraal bekend gemeente Tilburg , sectie R , complexaanduiding 5859 -A , indexnummer 30 , welk appartementsrecht omvat:

a. het één/ driehonderdtachtigste (1/380e) onverdeeld aandeel in de gemeenschap, omvattende een flatgebouw met grond en verder toebehoren aan de Ir. Kippermanstraat te Tilburg, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Tilburg, sectie R nummer 5833, groot tien are vijf en twintig centiare (10 a 25 ca).

b het recht op het uitsluitend gebruik van een parkeerplaats op de begane grond aan de Ir. Kippermanstraat te Tilburg.

De gebruikssituatie van het Registergoed is - voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de Basisregistratie Personen) - als volgt: administratief onbewoond en mogelijk verhuurd en/of in gebruik gegeven aan (een) derde(n).

Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding zal bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank worden ingediend. Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.

IN HET TAXATIERAPPORT STAAT VERMELD:
" woning betreft een voormalige kwekerij op de bovenste verdieping, er is schade aan het pand ." " Kozijnwerk is op diverse plaatsen beschadigd, uit een enkel kozijn zijn de scharnieren verwijderd, vloeren op de verdiepingen zijn beschadigd ."

Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd. De overdrachtsbelasting bedraagt 2% over de heffingsgrondslag en wordt nimmer geacht in het bod te zijn begrepen. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.

Voor rekening van koper komt:
- het notarieel honorarium;
- de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches;
- de eventuele ontruimingskosten;
- de achterstallige bijdragen bij de VvE over het aan de betaaldatum voorafgaande boekjaar en het lopende boekjaar tot en met de betaaldatum.

Achterstand VvE volgens opgave van de VvE pro memorie. Bijdrage VvE per maand/kwartaal pro memorie. Mutatiekosten pro memorie.

De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken.

De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen.

TOT EN MET 4 JUNI 2019
kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen.

ZOALS BEKEND
dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank te overleggen, waaruit hun financiële gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van € 5.000,00.

Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen.

De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 16 juli 2019.

INFO: VEILINGNOTARIS.NL
RoX Legal B.V., Weena 220, Postbus 2560, 3000 CN Rotterdam, tel. 010 20 01 716, in behandeling bij dhr F.M. Heinsbroek.


NADERE OMSCHRIJVING VAN HET OBJECT

Tussenwoning nabij het stadscentrum met eigen parkeerplaats
Bouwjaar: 2002
Perceelsoppervlakte: 83 m²
Indicatie inhoud: 385 m³

Begane grond:

Entree. Hal met meterkast, garderobenis en een betegelde toiletruimte voorzien van toilet en fonteintje.
woonkamer en open keuken

1e Verdieping:

Overloop, 2 slaapkamers en een badkamer met douche en toilet

2e Verdieping:

Twee slaapkamers

AAN DE VERMELDE KENMERKEN EN AAN DE OMSCHRIJVING VAN HET OBJECT
KUNNEN GEEN RECHTEN WORDEN ONTLEEND
Met name is hiervoor gebruik gemaakt van externe bronnen
Overdracht Status Geveild Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Bouwjaar 2002 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 125 m² Perceeloppervlakte 84 m² Externe bergruimte 5 m² Inhoud 385 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 34 m² (7.5 m bij 4.5 m) Ligging hoofdtuin Zuidwest Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Tilburg Sectie R Perceelnummer 5894 Oppervlakte 84 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Tilburg Sectie R Perceelnummer 5859 Index 30

Reageer op object

Vul hier uw contactgegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.