Veldpape Makelaarskantoor o.g.

Rompertdreef 2
5233 ED 'S-Hertogenbosch
Tel: 073-6217506
veldpape.m@planet.nl
Van der Schellingstraat 19, 5014 MP Tilburg
Van Der Schellingstraat 19 in Tilburg 5014 MP

Omschrijving

OPENBARE EXECUTORIALE VERKOOP
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)
op 16 oktober 2019 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur,
via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling
nationalevastgoedveiling.nl

ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal. B.V.

het woonhuis met ondergrond en verder toebehoren, plaatselijk bekend Van der Schellingstraat 19 , 5014 MP Tilburg , kadastraal bekend gemeente Tilburg , sectie N , nummer 11874 , groot achtentachtig centiare (88 ca).

BEZICHTIGINGSMOGELIJKHEDEN
Maandag 30 september a.s. van 15.00 - 16.00 uur
Maandag 14 oktober a.s. van 15.00 - 16.00 uur

De gebruikssituatie van het Registergoed is - voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de Basisregistratie Personen) - als volgt: in gebruik bij debiteur(en) en mogelijk verhuurd en/of in gebruik gegeven aan (een) derde(n).

Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding zal bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank worden ingediend. Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.

Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd. De overdrachtsbelasting bedraagt 2% over de koopsom en wordt nimmer geacht in het bod te zijn begrepen. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.

Voor rekening van koper komt:
- het notarieel honorarium;
- de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches;
- de eventuele ontruimingskosten.

De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken.

De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen.

TOT EN MET 1 OKTOBER 2019
kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen.

ZOALS BEKEND
dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling en voorts zich bij de openbare
verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank te overleggen, waaruit hun financiële gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van € 15.000,00.

Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen.

De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 12 november 2019.

INFO: VEILINGNOTARIS.NL
RoX Legal B.V.,
Weena 220, Postbus 2560,
3000 CN Rotterdam,
tel. 010 20 01 739,
in behandeling bij mw. J.M.Y. Rob

OMSCHRIJVING VAN HET OBJECT:

Tussenwoning met berging en achtertuin op het westen.

Indeling:

Beg grond:
Woonkamer, keuken, bijkeuken, douche en toilet

1e verdieping:
Overloop en 2 slaapkamers

2e verdieping:
Zolder met dakkapel, bereikbaar via vaste trap

Enige technische gegevens:
Woonoppervlakte 88 M2
Inhoud 280 M3
Grondoppervlakte 88 M2
Bouwjaar 1926

Er zijn schetsen van plattegronden bijgevoegd.
De tweede verdieping is niet afgebeeld.
Overdracht Status Geveild Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Bouwjaar 1926 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 88 m² Perceeloppervlakte 88 m² Externe bergruimte 4 m² Inhoud 280 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 22 m² (4.5 m bij 4.8 m) Ligging hoofdtuin West Achterom Ja Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk tot goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Tilburg Sectie N Perceelnummer 11874 Oppervlakte 88 m² Eigendomssituatie Volle eigendom