Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Geveild
Stuivesantplein 44 in Tilburg 5021 GZ

Stuivesantplein 44

5021 GZ Tilburg

Omschrijving

BEZICHTIGINGSMOGELIJKHEID:
Maandag 30 oktober van 16.00 - 17.00 uur

OPENBARE EXECUTORIALE VERKOOP
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)
op 1 november 2017 bij inzet en afslag vanaf 9:30 uur,
via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (nationalevastgoedveiling.nl)

t.o.v. één der notarissen van Van Heeswijk Notarissen N.V. te...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1936 Woonoppervlakte 145 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Kaart

Route van naar Stuivesantplein 44, 5021 GZ Tilburg

Omschrijving

BEZICHTIGINGSMOGELIJKHEID:
Maandag 30 oktober van 16.00 - 17.00 uur

OPENBARE EXECUTORIALE VERKOOP
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)
op 1 november 2017 bij inzet en afslag vanaf 9:30 uur,
via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (nationalevastgoedveiling.nl)

t.o.v. één der notarissen van Van Heeswijk Notarissen N.V. te Rotterdam, van:

het woonhuis met erf, tuin en verder aanbehoren plaatselijk bekend als Stuivesantplein 44 te 5021 GZ Tilburg, kadastraal bekend gemeente Tilburg, sectie R nummer 2256, groot een are eenendertig centiaren (1a 31 ca),

De gebruikssituatie van het Registergoed is - voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de Basisregistratie Personen) - als volgt: de debiteuren staan met de zijnen ingeschreven en het is voorts (mogelijk) verhuurd en/of in gebruik gegeven aan derden.

Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding zal bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank worden ingediend. Op verzoek van de executant wordt voorts het huurbeding ingeroepen tegen alle onbekende zakelijke (onder)huurders en/of gebruikers middels het uitbrengen van een exploit. In dit exploit wordt tevens de ontruiming aangezegd. Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.

Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd. De overdrachtsbelasting bedraagt 2% over de koopsom en wordt nimmer geacht in het bod te zijn begrepen. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.

Voor rekening van koper komt het notarieel honorarium, de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches en de eventuele ontruimingskosten.

De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken.

De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Tot en met 17 oktober 2017 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen.

ZOALS BEKEND dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank te overleggen, waaruit hun financiële gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van € 5.000,00.

Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen.

De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 28 november 2017.

INFO: VEILINGNOTARIS.NL
Van Heeswijk Notarissen N.V., Weena 592, Postbus 1330, 3000 BH Rotterdam, tel. 010-22 40 900, fax 010-22 40 901, in behandeling bij Mw C.P. van Liempdt.


OMSCHRIJVING VAN HET OBJECT:

Het betreft hier een ruime gerenoveerde uitgebouwde hoekwoning met vrij uitzicht over groenvoorziening (park)
Bouwjaar omstreeks 1939

Indeling:
Hal met meterkast, ruime uitgebouwde woonkamer, woonkeuken als nieuw met inbouwapparatuur, bijkeuken, toilet,

1e verdieping:
Oorspronkelijk 3 slaapkamers, prachtige luxe badkamer met bubbelbad, stoom- douche, 2 design wastafels -in- meubel en toilet,

2e verdieping:
Grote slaapkamer met dakkapel

Aan de gegevens omtrent oppervlakte en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Hiervoor zijn (mede) externe bronnen geraadpleegd.
Overdracht Status Geveild/Verkocht bij inschrijving Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Eindwoning Bouwjaar 1936 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 145 m² Perceeloppervlakte 131 m² Inhoud 445 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Verwarming C.V.-Ketel Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas Eigendom Huur Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 52 m² (10.0 m bij 5.2 m) Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Rolluiken Ja TV-Kabel Ja Rookkanaal Ja Kadaster: R 2256 Tilburg Oppervlakte 131 m²
Route van naar Stuivesantplein 44, 5021 GZ Tilburg

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen naar uw kennissenkring!
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Reageer op object

Vul hier uw contactgegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.