Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Geveild
Textielplein 99 in Tilburg 5046 RL

Textielplein 99

5046 RL Tilburg

Omschrijving

BEZICHTIGINGSMOGELIJKHEDEN:
Maandag 23 oktober van 16.00 - 17.00 UUR
Maandag 6 november van 16.00 - 17.00 uur

OPENBARE EXECUTORIALE VERKOOP
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)
op 8 november 2017 bij inzet en afslag vanaf 14:00 uur,
via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (nationalevastgoedveiling.nl)

t.o.v. één der...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1956 Woonoppervlakte 123 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Kaart

Route van naar Textielplein 99, 5046 RL Tilburg

Omschrijving

BEZICHTIGINGSMOGELIJKHEDEN:
Maandag 23 oktober van 16.00 - 17.00 UUR
Maandag 6 november van 16.00 - 17.00 uur

OPENBARE EXECUTORIALE VERKOOP
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)
op 8 november 2017 bij inzet en afslag vanaf 14:00 uur,
via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (nationalevastgoedveiling.nl)

t.o.v. één der notarissen van Van Heeswijk Notarissen N.V. te Rotterdam, van:

Het woonhuis met ondergrond en verder toebehoren, plaatselijk bekend Textielplein 99 te 5046 RL Tilburg, kadastraal bekend gemeente Tilburg, sectie O, nummer 3315, groot één are, achtenzeventig centiaren (1 a, 78 ca).

De gebruikssituatie van het Registergoed is - voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de Basisregistratie Personen) - als volgt: debiteur staat ingeschreven.

Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding zal bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank worden ingediend. Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.

Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd. De overdrachtsbelasting bedraagt 2% over de koopsom en wordt nimmer geacht in het bod te zijn begrepen. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.

Voor rekening van koper komt het notarieel honorarium, de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches en de eventuele ontruimingskosten.

De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken.

De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Tot en met 24 oktober 2017 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen.

ZOALS BEKEND dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling en voorts zich bij de
openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank te overleggen, waaruit hun financiële gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van € 5.000,00.

Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen.

De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 5 december 2017.

INFO: VEILINGNOTARIS.NL
Van Heeswijk Notarissen N.V., Weena 592, Postbus 1330, 3000 BH Rotterdam, tel. 010-22 40 900, fax 010-22 40 901, in behandeling bij mw. J.M.Y. Rob.

Omschrijving van het object:

KARAKTERESTIEKE BEST RUIME WONING MET VRIJ UITZICHT ONVERWACHT GROTE EERSTE EN TWEEDE VERDIEPING

indeling:
Begane grond:

Hal met meterkast en toilet, L vormige woonkamer met massief houten vloer, keuken (wel wat beschadigd) met inbouw 5 pits gaskookplaat, oven, koelkast en afzuigkap,

1e verdieping:

2 grote slaapkamers* en badkamer met ligbad, douche en wastafel, voormalige badkamer geschikt als wasruimte en apart 2e toilet.

2e verdieping:

Zolder en ruime slaapkamer*

* Naast de woning is een "gang"; doorgang naar achteren. Genoemde slaapkamers en de slaapkamer op de tweede verdieping liggen (gedeeltelijk) boven boven deze "gang" en zijn daardoor veel ruimer dan je zou verwachten.

Woonoppervlakte 123 M2
Inhoud: 400 M3
Bouwjaar 1956

VRIJ UITZICHT OVER GROENGEBIED (Park)
Overdracht Status Geveild/Verkocht bij inschrijving Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Bouwjaar 1956 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 123 m² Perceeloppervlakte 178 m² Inhoud 390 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Warmwater Geiser eigendom Isolatie Dubbel glas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd steen Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen TV-Kabel Ja Rookkanaal Ja Kadaster: O 3315 Tilburg Oppervlakte 178 m²
Route van naar Textielplein 99, 5046 RL Tilburg

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen naar uw kennissenkring!
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Reageer op object

Vul hier uw contactgegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.