Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Geveild
Haydnstraat 76 in Tilburg 5011 NL

Haydnstraat 76

5011 NL Tilburg

Omschrijving

OPENBARE EXECUTORIALE VERKOOP
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)
op 6 december 2017 bij inzet en afslag vanaf 9:30 uur,
via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (nationalevastgoedveiling.nl)

t.o.v. één der notarissen van Van Heeswijk Notarissen N.V. te Rotterdam, van:

het woonhuis, met ondergrond en verder toebehoren,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1967 Woonoppervlakte 120 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Kaart

Route van naar Haydnstraat 76, 5011 NL Tilburg

Omschrijving

OPENBARE EXECUTORIALE VERKOOP
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)
op 6 december 2017 bij inzet en afslag vanaf 9:30 uur,
via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (nationalevastgoedveiling.nl)

t.o.v. één der notarissen van Van Heeswijk Notarissen N.V. te Rotterdam, van:

het woonhuis, met ondergrond en verder toebehoren, plaatselijk bekend HAYDNSTRAAT 76 TE 5011 NL TILBURG, kadastraal bekend gemeente Tilburg, sectie S, nummer 4347, groot één aren, eenenveertig centiaren (1 a, 41 ca),
welk perceel is belast met één (1) opstalrecht nutsvoorzieningen ten behoeve van Enexis B.V., statutair gevestigd te Rosmalen.

De gebruikssituatie van het Registergoed is - voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de Basisregistratie Personen) - als volgt: debiteur staat ingeschreven en het is (mogelijk) verhuurd en/of in gebruik gegeven aan derden.

Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding zal bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank worden ingediend. Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.

Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd. De overdrachtsbelasting bedraagt 2% over de koopsom en wordt nimmer geacht in het bod te zijn begrepen. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.

Voor rekening van koper komt het notarieel honorarium, de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches en de eventuele ontruimingskosten.

De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken.

De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Tot en met 21 november 2017 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen.

ZOALS BEKEND dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank te overleggen, waaruit hun financiële gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van € 5.000,00.

Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen.

De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 2 januari 2018.

INFO: VEILINGNOTARIS.NL
Van Heeswijk Notarissen N.V., Weena 592, Postbus 1330, 3000 BH Rotterdam, tel. 010-22 40 900, fax 010-22 40 901, in behandeling bij mw. J.M.Y. Rob.


OMSCHRIJVING VAN HET OBJECT

ROYALE TUSSENWONING

Indeling:

Begane grond::
Hal met plavuizen vloer, meterkast, alsook de warmtemeter, toilet en woonkamer met dichte keuken.

1e verdieping:
4 slaapkamers en badkamer met douchecabine, toilet en wastafel

2e verdieping:
Zolder

Aan de omschrijving van het object, aan de foto's van de binnenzijde, aan de vermeldingen aangaande indeling, inhoud en oppervlaktes kan/ kunnen geen rechten worden ontleend. Hiervoor zijn deels externe bronnen geraadpleegd.
Overdracht Status Geveild/Verkocht bij inschrijving Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 1967 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en open ligging Indeling Woonoppervlakte 120 m² Perceeloppervlakte 141 m² Inhoud 360 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Verwarming Blokverwarming Warmwater Geiser eigendom Isolatie Dubbel glas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 78 m² (6.0 m bij 13.0 m) Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Mechanische ventilatie Ja TV-Kabel Ja Dakraam Ja Kadaster: S 4347 Tilburg Oppervlakte 141 m²
Route van naar Haydnstraat 76, 5011 NL Tilburg

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen naar uw kennissenkring!
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Reageer op object

Vul hier uw contactgegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.