Mijn favorieten

Verkoop

Zeker ook in de zich goed herstellende onroerendgoedmarkt is het verkopen van een huis of ander onroerend goed een spannend proces. Bij Veldpape Makelaarskantoor weet u zich gesteund door Aandacht Vakmanschap Ervaring. Het team van Veldpape Makelaarskantoor bestaat uit: Mario Veldpape makelaar, Anja Veldpape assistent makelaar en Mireille Veldpape als ondersteuning. Veldpape Makelaarskantoor bestaat sinds 1982.

Mario Veldpape is makelaar sinds 1973 en heeft diverse ups en downs in de onroerend goed markt meegemaakt en hierop ingespeeld. Hij heeft zich gespecialiseerd in het mee veranderen om nieuwe situaties op de onroerend goed markt het hoofd te bieden. Zo is volgens ons principe geen opdracht tot verkoop gelijk aan een andere; Iedere opdracht kent zijn eigen specifieke problemen en oplossingen daarvoor; geen eenduidig sjabloon voor een opdracht maar diversiteit en wel in nauw overleg met de opdrachtgever. Voor onze werkzaamheden berekenen wij een redelijke, concurrerende courtage. Een tarief “op maat” voor deelwerkzaamheden is mogelijk

U ziet wel, wij zijn geen groot makelaarskantoor. Dit noopt ons tot extra inspanningen en u kunt ons dan ook niet alleen onder kantooruren maar ook daarbuiten bereiken! En een voordeel van deze kleinschaligheid: U krijgt persoonlijke aandacht.

Van harte hoop ik dat u de weg naar ons kantoor zult vinden!

Mario Veldpape

Certificeringen:

VastgoedCert   N.V.M.-lid   N.W.W.I. en N.R.V.T. -taxateur

Gediplomeerd Taxateur Bijzonder Beheer