Mijn favorieten

Aankoop


Het kopen van een huis doet u wellicht maar een paar keer in uw leven. Een zeer belangrijke stap dus die u weloverwogen zult gaan nemen en vanzelfsprekend binnen uw financiële mogelijkheden.
Het inschakelen van Veldpape Makelaarskantoor zal u zeker helpen een goede beslissing te nemen.

Dit inschakelen kan op diverse momenten van het traject gebeuren.
U kunt ervoor kiezen om u tijdens het gehele traject te laten begeleiden danwel voor een minder uitgebreide opdracht als u bijvoorbeeld al een huis op het oog hebt. Uiteraard hangt hier een ander (lager) prijskaartje aan.

Wanneer u geïnteresseerd bent om te kopen, wil Veldpape Makelaars-kantoor eerst meer weten over de woning waarover onderhandeld wordt: Onderzocht wordt: Wat zijn de kadastrale gegevens, hoe is de omgeving, hoe luidt het bestemmingsplan, is een bodemonderzoek noodzakelijk, hoe ligt het pand in de markt; is het zijn prijs waard, is een bouwtechnische keuring aan te bevelen etc etc....

In alle gevallen, of het nu gaat om het voeren van onderhandelingen, het opstellen van een koopakte, of de begeleiding bij de transactie bij de notaris; Weet uw belangen als koper behartigd door Veldpape Makelaarskantoor!